Kako mogu postati policajac?

Da bi postao policajac, morate biti ispod 30 godina i imati barem jedan tehnički fakultet. Vi svi trebate Derrick i reinziehen Policijska akademija filmova. Morate imati nekažnjavanju. Vi samo trebate slušati rap i biti anarhist. Ako ne pronađete ovih savjeta dobro, pozivajući na policiju (49.110) te pitati kako možete postati policajac.

Original: Wie kann ich Polizist werden?

Kako mogu dobiti jeftini struju?

Želite li dobiti jeftinije električne energije, jer želite izbjeći masti elektricitet račun? Pa, prva alternativa za skupe solarne energije ne bi bilo. No, želite na taj način te dont 'gnjaviti za izgradnju postrojenja, te će samo dobiti povoljne struja. Na taj način, JA predlagati taj te jednostavno dodirnite tok od susjeda. Pick spojna kutija i staviti na kablove. Koristite moć, ali ne 100%, ali samo djelomično, inače to je upečatljiv. Također možete iskoristiti broj susjeda, tako da ćete minimizirati rizik.

Original: Wie kann ich günstigen Strom bekommen?

Kako mogu napraviti besplatno odmor?

Da bi besplatan odmor ne morate nužno imati osvojio lutriju. Također možete napraviti bez odmora. Ovo je mjesto gdje ste hereinspazierst gola u vašoj tvrtki jedan dan. Vaš šef će otići sada, a zatim dati vremena za razmišljanje.

Original: Wie kann ich kostenlos Urlaub machen?

Kako mogu naći odvjetnika?

Da biste pronašli dobar odvjetnik, prvo se morate proći zločin. Najbolji put to ići gdje ćete ukrasti glazbu ili slike na internetu, a ovo mjesto na svojoj početnoj stranici. Vi automatski dobili pismo od odvjetnika, zove upozorenje. Sada ste pronašli svoje odvjetnik. Respectively. On ima li rezultata.

Original: Wie kann ich einen Anwalt finden??

Kako mogu povezati studente iz različite škole zajedno?

U takvim okolnostima, studenti različitih sveučilišta će biti povezani zajedno, te est mal stupnja u računarstvu i para-znanosti. Pojmovnik, poslati studenti, uz pomoć domaće odašiljača na frekvenciji Schumann (7.8 Hz) vlastiti studentski broj kao Morseov kod. Broj je automatski dobio u svim sveučilištima i student je prijavljen u sistem. Sada mogu studenti i profesori dogovoriti o razmjeni pogleda na latinskom.

Original: Wie kann ich Studenten unterschiedlicher Hochschulen miteinander vernetzen?

Kako mogu biti vidovit?

Za vidovitost može trebate imati poseban dar, dar za uključivanje svjetla. Uključite svjetlost, svjetlija soba je osvijetljena, upaljač vidjet ćete. Vidovitost može isto tako, ako se određene tvari. Vidovitost je tu da vam pomogne u budućnosti gledati. Vidovitost sam naslijedio od moje baka, je imala dućan sa lampama. Ovdje su loto brojeve za sljedeće izvlačenje: 3,18,22,35,42,48 ZZ: 5

Original: Wie kann ich hellsehen?

Kako mogu graditi kuću?

Izgraditi kuću trebate zemlja, cigla, beton, prozori, Hammer, vrata, pločice, tapete, boje, jaružanje, kabel, utikači, slivnici, ljepilo za pozadinu, i platiti najvažnije: novac za sve to. Ako ste igrali s lego, to više nije tako teško graditi kuću. Ulov imovine, s backhoe iskopati rupu napraviti podrum, pa onda napraviti kutiju od opeke, onda učiniti s čekićem rupe u zidovima, tako da se prozori i vrata mogu biti čista. Jo, a to radiš tako dalje sve dok imate 1 ili 2 nivoa, ni krov i završio. Onda te ljepila tapeta ili boje čiste boje sa zidova, oh tako, prije nego kablove morate također premjestiti više, po mogućnosti ispod tapeta. Povezano uz kanalizacije i odvodnje je teško, ja bih vam preporučiti Dixi KLO reinzustellen u kuću, puno zabave u zgradi!

Original: Wie kann ich Haus bauen?

Kako mogu postati fotograf?

Da bi fotograf trebate kameru i ciljani objekt. Za početak to je jednostavno dovoljno ako lete u Hollywood, a zatim napraviti slike slavnih osoba, koju onda možete prodati ovu na eBay. Uz slavne osobe, možete napraviti dobar novac, jer kad si bio glumac, imate potpisan ugovor s Sotona, tj. Nemate prava na fotografije, te izraditi fotografije i može učiniti s njima što želite.

Original: Wie kann ich Fotograf werden?

Kako mogu biti emo?

Ovdje su službene smjernice iz Udruženja Njemačka eV emo EMO Dakle, znate što je to, pa mi ne treba to objasniti na vas. Želite li biti emo, dakle, da emo da se, morate biti potpuno depresivan. Te vjerojatno žive u Njemačkoj, što će se dogoditi automatski u nekom trenutku, prije 18 godina. Ako ste jako dobri, unatoč tome, morate uzeti lijekove trebate uzimati svoju radost (Benzos). Na taj način, pored trebate ići na brijač, kosa mora biti slomljen nakon što je Adolf Stil, daviti svoje oči i, ako već niste učinili, pigment vaše kose crne sa laštilo za cipele. Ako nemate kosu, kupiti sebi periku. Dobro, sad glazba je vrlo važno, trebate odmah čuti od samo destruktivan, depresivan glazbe. Ja ne govorim o narodnoj glazbi, pa čak i Death metala. Pjesme su spremni da se sada, jer znam da neki od Christina Stürmer, Silbermond i Britney Spears. Pokušaji da se otkriti svoje osjećaje, krik dosta kad možete, naučiti da je svijet loš i da će ljubav nitko. To je to, sada ići u svijet i širi dobre vijesti. Lolz.

Original: Wie kann ich Emo werden?

Kako mogu imati studentske razmjene?

Ako volite svoju djecu više ne morate jer su u pubertetu te su pod kontrolom hormona, možete ih razmjenu sa studentima iz SAD-a ili drugih zemalja nacrt. Uključiti razmjenu studenata moraju ići na mjesto gdje ste svoju djecu ovdje, zove mlade, ili u školu. Eto, da stavite zahtjev za zamjenu. Također možete zatražiti smanjenje cijene ili otkaza ugovora, ali želite probati ga prvi put uz razmjenu. Dakle, nakon nekoliko tjedana, vaša djeca automatski promijeniti u školi protiv novog tako da morate ništa učiniti. Ali budite oprezni, on svibanj biti da je novi razmjenu studenta također pretrpjela u pubertet.

Original: Wie kann ich Austauschschüler aufnehmen?

Kako mogu napraviti palačinke sebe?

Da bi palačinke sebe to traje 20 kg brašna, 80 jaja, 1 kg soli, 50 litara mlijeka i obučeni kao kuhar. Nakon što ste sastojke i dobio 3,5 godina treninga si učinio da kuhati, može otići na posljednji! Priprema: baciti sve sastojke u mikser betona u i pustiti da se sve dobro izmiješati. Ako nemate svoje, onda otiđite na stranicu i potom pustiti da se sve miksati (po mogućnosti za vrijeme pauze za ručak, ako ima bilo koji stupanj), ali onda uzmite kupku, ili se može koristiti tijesto tjestenina u prtljažnik, bilo direktno ili sipati u vjedro. Ali, budite pažljivi! onda voziti polako, molimo vas, u suprotnom možete izgledati poput mene napokon otići malo off: Sada možete napraviti palačinke kod kuće. You make svaka čaša palačinka, pazite da pan je uvijek puna tijesto. U punom snagom na štednjak sada ti ispeći palačinke. Da biste ubrzali proces, također možete tava u zaključku mikrovalna schieben.Zum može palačinke posuti sa šećerom u prahu ili Nutella. Kao što možete vidjeti, bilo tko može biti vlasnik ukusne palačinke machen.Guten apetit!

Original: Wie kann ich Pfannkuchen selber machen?

Kako mogu meditirati?

Da bi meditirati morate sjesti, zatvorite oči i mislite na ništa drugo. Koncentrirati na ništa. Na početku je teško, jer je dosadno vam, ako se osjećate i vozite ideju igre s vama. Fokus vašu pažnju na dah, ali oprez! On svibanj se da imate samo da ne zaboravite disati, tako da ne zaustaviti disanje. Ako se to dogodi i vi udišete je previše stresno onda ćete dobiti disanja stroj, on će disati za vas i meditirati na duljinu prije njega.

Original: Wie kann ich meditieren?

Kako mogu napraviti motor dozvola?

Da bi motor dozvolu za pogon idete u autoškoli, gdje se čini običan vozačke dozvole. Vi visierst licenca nastavnika reći Pozdrav i kažete sljedeće rečenice: \"Ja motocikla dozvola. Učitelj će vam dati obrazac. Morate se prijaviti. Da bi se vozačka dozvola košta, te bi trebao 'biti bilo koji novac morate osvojiti lutrija ili imaju posao. Nakon formalnosti još uvijek počinje na isti dan prvo putovanje. Često ćete jahati na Suzuki Hayabusa. To je brz bicikla, tako da možete učiniti brzo motorom dozvola.

Original: Wie kann ich Motorradführerschein machen?

Kako mogu izbjeći ometaju mir?

Živite u apartman ili kuću za godina i iznenada povuče u svoj bliski susjed je jedan od usamljenih, i svibanj privući njegovu pažnju samo buka oko? Poremećaj je loša stvar, ne mogu spavati ili da sa svojim meditaciju konzentrieren.Was možete preuzeti na adresi ometaju mir? Postoji pet opcija. Prva je da razgovaraju nevolje i pokušaj da je manipulirati. Recite neprijatelj koji želite mir drugo. Da, inače, ovdje dolazi drugu opciju, u suprotnom vas pozvati policiju. Ako to ne pomogne, ali koristi earplugs, te male stvari koje možete čep u uho. Ako buke nastavi, možete nastaviti s vlasnikom smanjenje cijena. U isto vrijeme možete boriti vatru s vatrom, bila je još glasnije! Preporučujem da postaviti brojač na sreću i postaviti vanjska strana glasno radio. Ona će se početi usred noći i povesti bučnih susjeda da ometanja. Idealno bi bilo to radiš u vrijeme dopusta i opustiti.

Original: Wie kann ich Ruhestörung vermeiden?